Heerlijke herfstworkshops!!

7 Superleuke, boeiende en feestelijke workshops om het najaar mee te vieren!

Om de week op woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur.


23 september: Hoe dans je een drumsolo

Een drumsolo dansen geeft je de mogelijkheid om alles uit de kast te halen en te laten zien wat je in huis hebt, maar ook om grapjes te maken en te spelen met je publiek. Het stuwende, energieke en opzwepende geluid van de trommels wekt enthousiasme en plezier.

We werken aan shimmytechnieken en het invullen van accenten, gaan flirten met de tabla en spelen met het ritme!


7 oktober: Combinaties

 In deze workshop krijg je een aantal combinaties van verschillende lengtes aangereikt waarmee je je dans kunt opleuken. Makkelijk voor het maken van je eigen choreografie en feestelijk op de dansvloer! De combinaties krijg je uitgeschreven mee naar huis en je krijgt links naar filmpjes op YouTube waarin de combinaties voorgedaan worden.


21 oktober: Dansen met sluier

Een sluier kan je dans sierlijker, mooier, dromeriger, mysterieuzer en magischer maken. Doe mee en leer verschillende technieken die je helpen betovering toe te voegen aan je dans!


4 november: Saidi

Deze zeer aardse en volkse stijl binnen de orientaalse dans, komt voort uit de mannelijke stokdans uit het zuiden van Egypte. Je leert dansen met het kenmerkende saidisprongetje en we gaan dansen met stokken.


18 november: De kunst van improviseren

Veel mensen vinden improviseren moeilijk en eng. Wat nou als je niks meer weet? Wat nou als het fout gaat? Het is kwetsbaar en spannend. 

In deze workshops tips en tricks om improviseren makkelijk, ontspannen en fijn te maken, zo wordt dansen een feestje!!


2 december: Overgangen

Hoe stap je makkelijk en sierlijk over van de ene beweging naar de andere, van het ene been naar het andere of van de ene houding naar de andere? Zonder uit de maat te raken, de groep kwijt te raken of in de war te raken?

Dat leer je in deze workshop!


16 december: Armen en handen

Gracieuze en vloeiende armbewegingen met energieke handen die liefde en leven uitstralen. Je armen en handen zitten vol emotie en plezier. Door dat te gebruiken in je dans geef je jezelf meer expressiemogelijkheden en je dans meer zeggingskracht. In deze workshop werken we met technieken om je armen en handen volop mee te laten dansen en leer je mooie, sierlijke en vloeiende houdingen en bewegingen.


Wanneer: Woensdagavond 23 september, 7 en 21 oktober, 4 en 18 november, 2 en 16 december

Hoe laat: van 19.30 tot 21.30 uur

Kosten: €22,50 per keer, €145 voor alle 7 workshops, €127,50 voor 6 workshops, €107,50 voor 5 workshops, aparte regeling voor leerlingen die nog lessen tegoed hebben.

Locatie: Everest zaal van Klim- en Buitensportcentrum Rock Steady, Zanderijweg 12-14, Bussum

Meer info en opgave: roosbelinfante@hotmail.com

Of bel/app: 06/10473064